Inget arbete idag trots allt

Skulle egentligen hoppat in och jobbat efter 16 idag eftersom det var så brutalt mycket att göra. Skulle även få jobbat hela helgen också. Nu visar det sig helt plötsligt att det räcker om jag kommer vanlig tid imorgon istället. Det vill säga 06.30 - 13.04. Skumt. Det är säkert de vi levererar till som har ändrat sig igen. De har en vana av att göra det de små liven. Nåja, jag sörjer inte iallafall.

Har fått penicillin nu, får hoppas det levererar vad det ska inom sin tid. Om ett par timmar kommer Asper hit och kikar på fotboll också. Rosenborg mot Djurgården eller vad det nu var. I couldn't care less faktiskt. Men lite sällskap är ju alltid trevligt, även om han kollar på en skitmatch på tv samtidigt.

Blåbär är djävulskt gott, fan vad sugen jag är på blåbär, men så fattig som jag är så får jag käka lite makaroner med ketchup istället. Men det smakar ju nästan blåbär om man drömmer sig bort litegrann.

Imorgon ska jag till Göteborg och Pernilla igen. Hoppas tandvärken gett med sig lite så jag kan vara på gott humör. Det är lite kärvt ibland när man har ont. Att vara på gott humör alltså, inte att åka till Pernilla. Undrar vad vi ska hitta på imorgon. På lördag blir det nog vodkapimplande och krogvandring. Tror jag.

Lagwagon - Memoirs And Landmines

Bored to death

Har inte haft så mycket att göra med ömmande mun och allt det där, så jag har sorterat massa papper, dammsugit, tvättat och allt såntdär brukligt man borde göra en gång i veckan men som man aldrig gör en gång i veckan. Sen tog det ändå slut på saker att göra så jag fick titta färdigt på Edward Scissorhands. Okej, den var bättre än jag trodde. Den var faktiskt rätt bra, men säg för fan inte till någon att jag tyckte det. När filmen var slut fanns det fortfarande inte så mycket att göra så jag gjorde årets fulaste banner till min blogg. Den är ruggigt ful, men jag gillar fula saker så det går för sig ändå. Fast hängslen är fula och de gillar jag inte trots det, faktiskt. Sen gillar jag en del vackra saker också. Pernilla till exempel. Hon är ingen sak, men hon är vacker, och jag gillar henne väldigt mycket.

Min mun verkar inte gilla att läsa. Jag har försökt att fortsätta i Shantaram tre gånger idag och varenda gång har det börjat värka så i truten så jag är tvungen att lägga mig i fosterställning och tänka på duvor en stund. Duvor är riktigt vidriga för övrigt. Jag har för mig att en duva visade sin kärlek för mig när jag var i Verona. Men det kan också varit förakt den visade. Jag föraktar min såpa. Den luktar inte gott så jag kunde inte svabba golven idag. Jag måste köpa skurmedel som luktar mumma istället.

Nu får det vara slut på VM i associationer känner jag. Jag lyckades glida in på rätt många saker där. Kanske ska göra ett försök till med Shantaram? Det är en jävligt bra bok. Lång som fan, 942 sidor, men jävligt bra. Hittills iallafall. Jag har bara läst 391 sidor. Får hoppas det håller i sig.

Thrice - Broken Lungs

Back on track!

Janne Huokko är tillbaks i Leksand igen! Fy fan vad skönt. Nu behöver jag inte oroa mig för en backprickskytt iallafall. Nog för att det kommer eka hånande ramsor mot Huokko i hallarna runtom i Sverige i vinter, men det tror jag han klarar av att hantera. Jävlar vad skönt. Tack Janne!

Damageplan - Breathing New Life

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit, komponerat av ingen mindre än mig själv.



Hatt från D&G, glasögon från Gucci, jättesöt baddräkt från Armani och ett par sköna skor från Calvin Klein. Självklart har vi matchat med lite härliga armband och en fin väska för att få till den lätt magiska touchen.

Som en knytnäve i solar plexus

Tandvården är rolig. Iallafall bedövningen. Jag kände mig som Rocky Balboa i nån timma efteråt, det var skitroligt! Tråkigt bara att det ska kosta så mycket. De bara vispade till nån provisorisk lagning så skulle jag få dra ut tanden nästa fredag. Varför kunde de inte plocka ur den direkt? Då hade jag sparat 625:-. Vilka as! Men bedövningen var fan värd det. Nån som vet vart man kan köpa sånt?

Guns N' Roses - Estranged

Smärta

Fick åka hem från jobbet idag. Bet av en fjärdedel av en tand i lördags, och i natt kom smärtan. Kunde inte ha hörselkåpor på mig för det tryckte på nåt inflammerat ställe, så det blev boka akuttid hos tandläkaren. Om 2,5 timmar får jag min dom. Behålla tanden eller inte? Hoppas de drar ur skiten. Hursomhelst så ryker mina sista slantar och alla drömmar om att hitta på något roligt i helgen flög precis åt helvete. Fan vad kul! Nu blir jag ju på ännu bättre humör än jag varit de senaste dagarna, när jag måste vara hemma och stirra på missfärgningar i taket hela helgen. Tror inte det finns något roligare faktiskt. Förrutom tandläkaren förstås!

Fast det förstås, jag kan ju försöka sälja av lite prylar jag inte vill ha längre. Någon som vill köpa ett par Ray-Ban RB3364 brillor för en tusenlapp? En klocka? Nemesis Square Green & Black Cross Band 6cm för en femhundring? Jag har ju inte ens råd att sätta ut dem på blocket. Höhö.

   

Pernilla har börjat blogga igen. Hennes blogg var roligare förrut, nu är det mer en skryt-blogg. En 'titta-på-mig-jag-har-flyttat-till-Göteborg' blogg. Är jag bitter för att jag inte bor i Göteborg? Jag? Hoho, som om jag skulle..? Jo, det är jag faktiskt. Ska ju som sagt försöka flytta dit vid årsskiftet, men lägenheter verkar rätt omöjliga att hitta där. Så jag flyttar nog någon annanstans istället. Skåne ska ju vara förjävligt året runt, så det passar säkert min sinnesstämning just nu.

Dia Psalma - Tro Rätt, Tro Fel

Tänk om man bodde i Ankeborg

Tänk när man var liten och inte behövde bry sig om något i hela världen. Vad skönt det var. Man kunde springa omkring i bar underkropp mitt på ljusa dagen om man så ville. Skulle jag gå och handla i bar underkropp idag skulle jag nog bli lynchad och troligtvis ganska svårt misshandlad. Eller så skulle ingen våga påpeka det. Jag undrar vilket av alternativen det skulle bli. Hursomhelst saknar jag att inte behöva oroa sig för något alls och inte behöva suga på ramarna för att pengarna ska räcka till. Hur pengarna ändå räckte till har jag ingen aning om, nu när jag själv vet hur drygt det är att få dem att räcka. Eller så kanske man var tacksam för mindre saker när man var yngre? Köttbullar med pasta och ketchup var ju tusen gånger godare än den där skumma oxfilén som man inte riktigt ville erkänna att man tyckte om. Det var för vuxet på något vis liksom. Iallafall där jag bodde och frodades, då var det köttbullar med makaroner eller spaghetti med köttfärssås dagarna i ända, och jävlar vad gott jag tyckte att det var. Idag är jag urless på all mat i stort sett. Speciellt kyckling, trots att jag inte alls ätit mycket av den varan genom mina år. Fast thaikäk är inte dumt alls förstås. Inte än åtminstone. Men vänta bara, snart ska jag nog lyckas tröttna på det också!

Eek-A-Mouse - Assassinator

Stjärtmössa

Idag har jag en sådan där riktigt jävla sunkig dag. Allt känns bara fel och inget är roligt. What else can I say? Jag återkommer om jag blir på roligare humör.

Evergrey - Still Walk Alone

"You like that fucking shit?!"

Varsågod, jag bjuder på snubben med världens bästa mellansnack. Håll till godo!


Skala mig Torgny!



Varför bor det så jävla mycket korkat folk i världen? Jag har fan blivit bitter på sista tiden alltså, ibland känns det som om de flesta utom jag själv är helt dumma i huvudet. I Hjo har en grabb som är 20 år gammal hittats döende utanför sitt hem, med sticksår i magen. Jävlar, tänker man då. Knivdåd i lilla Hjo?! Javisst, om det ändå vore så väl. Det var han och en kompis till honom som skulle bevisa hur manliga de var genom att khutta varandra i magen med varsin potatisskalare. Jag blir fan rädd på riktigt alltså. Fast det är klart, inte har vi så många viktiga organ i magtrakten. Ähum. Och med potatisskalare också? Varför inte ta en kniv eller något som säkert gett lite lindrigare skador än en stor jävla potatisskalare, som garanterat även var skitig.

Sömnbrist är en lyx jag unnar mig för tillfället också. Fyra timmar sömn på tre nätter har jag skrapat ihop. Det är ju bättre än två timmar åtminstone. Jag är fruktlöst trött, men lyckas aldrig somna. Idag hoppar jag i säng vid 20-tiden och tvångsdäckar, annars kommer jag aldrig orka med en helg med Pernilla. Då mina vänner, måste man vara utvilad. Och nej, det beror inte på det första ni kommer att tänka på era perversa as! Jag är och förblir oskuld tills jag gifter mig, så det så!

Förresten Pernilla, om du läser det här kan du väl gå in på leksandsif.se runt 22.30 ikväll och skicka slutresultatet av matchen till mig på sms så jag har något spännande att vakna till? Hur låter det? Tack på förhand. Dammsuga kan du ju komma förbi och göra också om du vill? Really? Bra!

Förresten. Att sticka varandra med potatisskalare i magen är inte ett dugg manligt. Vad är då manligt undrar ni förstås? Jo, att diska endast iförd kalsonger (helst röda) är det manligaste någon kan göra. Prova vet jag, och känn ditt liv förändras till det bättre!

Soulfly - Blood Fire War Hate

Lok och Hardcore Superstar är ifrån..

Jag ska flytta till Göteborg i januari. Det ska bli rätt spännande. Ska då även bli sambo. Det ska också bli rätt spännande. Nu är det bara lägenhet och jobb som fattas. Men det ska nog gå att ordna. Har förhoppningsvis ett jobb på g iallafall. Inte världens roligaste jobb kanske, men allt för att få flytta till den jag vill leva och frodas med. Förhoppningsvis behöver jag inte ta jobbet ändå, utan börja plugga istället. Men det är nog bäst att säkra upp lite ändå. Tvåa hyfsat centralt sökes också för fulla muggar. Gärna i Majorna med omnejd.

Jävlar vad sugen jag är på såndär underlig strimlad kebab just nu. Sån som de har överallt utom här ni vet.

Disengage - University Of Texas Militia

Someone please call 911

Dagens fetaste rubriker häromkring har varit att larmnumret 112 var ur bruk ett par minuter i helgen. Det ska ju inte kunna hända förstås, men att det blir ett sådant ramaskri kan jag inte förstå. Fem minuter var det nere. Hört talas om att vi bara är människor? Hört talas om att människor faktiskt kan klanta till saker ibland? En snubbe från Lidköping fick en allergisk chock när han käkade mat och hans kompisar försökte ringa 112. Hans morsa har gråtit ut i radion varenda halvtimme under hela dagen. Jag vill spy på henne. Fast en rolig kommentar kläckte hon iallafall. Att hennes son har bra kompisar som försöker få tag på hjälp när han inte kunde andas. Ja, det är ju ingen förutsättning om man vill kalla sig själv en kompis. Att man ska hjälpa sina nära och kära. Jag menar, jag hade ju aldrig någonsin ens kommit på tanken att ringa 112 om en av mina kompisar skulle ligga med andnöd och tvingas ta adrenalinspruta och grejer. Ett flatgarv och fortsätta äta på sin pizza låter mycket vettigare.

På fuckin' friday ska jag till Göteborg med Pernilla. Är det förresten någon som har en tvåa ledig där i början av januari så är det ju bara att höra av sig. Kanske ett jobb ledigt också ifall jag inte skulle komma in på utbildningen? Kanske din försfödde son också? Nej jag tror att jag gapar efter lite för mycket ibland. Men till Göteborg ska jag iallafall, och in på den där utbildningen vill jag. Det skulle sitta som en kaktus i ryggslutet.

Kom att tänka på ett fint citat av en kompis jag inte pratat med på väldigt länge. "Hiphop will never die, but will forever suck". Med de orden vill jag avsluta idag. På återseende.

Nikola Sarcevic - From Where I'm Standing

Guld igen! Och igen! Och igen!

Jävlar vilken vurpa. Pang! Det såg inte det minsta skönt ut. OS är fan roligt alltså, nog för att jag tycker Sanna Kallur är bra på alla sätt och vis, men jag kan inte låta bli att garva högt inombords åt medias upphaussning av våra medaljchanser. Vi har ju redan tagit guld i alla sporter redan innan det hunnits tävla. Damfotbollslandslaget till exempel. De skulle ju vinna guld ju! Och nu är det handbollsdamernas tur. Vinner vi mot Norge så är ju guldet praktiskt taget klart, enligt radion idag. Fotbolls EM tidigare i år? Guldchans? Ja självfallet! Till och med jag fattar att vi inte har en endaste liten chans på guld i fotboll. Det är ju knappt vi har det i hockey längre ens. Och Stefan Holm då? Tror ni på allvar att han kommer ta guld? Isåfall kommer ni bli väldigt besvikna, sanna mina ord.

Har tjuvlyssnat lite på Evergreys nya album nu. Hela albumet. Jag kan knappt skilja låtarna från varandra än. Det måste nog lyssnas in ordentligt innan det sitter som det ska och kan uppskattas till fullo. Det låter iallafall bättre än deras förra album, det måste jag säga.

Idag skulle alla vara tillbaks från semestern på mitt jobb också. Det är ju lite komiskt när en av dem ringer och sjukanmäler sig efter fem veckors semester för att han har spytt blod hela helgen. Jag menar kom igen, har du spytt blod en hel helg så ska du fan inte ligga hemma och vänta ut det utan det borde vara raka vägen till sjukan. Har han varit där? Nej, såklart inte. Det luktar måndagssjuka tycker jag minsann. Och är det så att han verkligen spyr blod måste han ju vara dum i huvudet som tror att det bara ska försvinna utan ansträngning. Men sånt är livet, nog har jag säkert varit måndagssjuk någon enstaka gång i mitt liv också, det kan jag nog erkänna. Fast inte på mitt nuvarande jobb dock.

Nej nu måste jag sova och ladda batterierna för imorgon. Det är nog då vi vinner vårat första guld! Inte!

NOFX - Bottles To The Ground

Why so sad?

Jag kom att tänka på en sak förrut idag. I stort sett varenda blogg, med undantag för kommersiella bloggar och ett par andra, har riktigt bittra första inlägg. Är det så att folk börjar blogga för att de är förbannade? För ett par inlägg in i bloggen kan det svänga och bli glatt och nöjt. Bara jag som stött på det här kanske? Jag kanske funderar över för mycket skräp, det här är rätt oväsentligt egentligen. Men vad ska jag annars dilla om? OS i Peking? Sverige blev precis utslaget i fotbollsturneringen. Skräll? Inte alls, vi suger på damfotboll. Sjuk tennismatch verkade det vara idag iallafall. Jag visste inte att man inte hade tiebreak i sista setet. Det slutade tamejfan 19-17 det sista setet. Helt galet.



Om en timma är Pernilla här. Då ska det lagas kyckling på nåt indiskt vis. Jag får nog lov att göra något annat medans kycklingen tillagas så jag inte är i vägen. Imorgon är det Kräftans Dag i Tidaholm, och det ska bli så jävla roligt! Asper tyckte vi skulle komma tidigt så vi inte missade beach-handbollsturneringen. Men varför får vi inte missa den? Så jävla roligt är det inte med handboll i sanden, såvida inte nån man känner är med och får en stenhård boll i nyllet så man kan garva ett tag. Nej lagom till lunch kanske vore något.

Nerf Herder - Led Zeppelin Rules

Brons på mattan är bättre än guld på pallen

Ara Abrahamian. Vilken snubbe. Kasta iväg en OS-medalj på det där viset, det var fan manligt alltså. Någon åsikt annan än den har jag inte, men visst kändes det rätt häftigt när man fick höra vad han gjort. Italienaren lär ju ingen minnas från det här mästerskapet iallafall, inte efter det där. Vinner man inte guld så får man se till att ingen kommer ihåg vem som gjorde det heller! För övrigt är det så jävla skönt med OS nu alltså så man slipper lyssna på all annan skit på radion. Dagarna går ordentligt mycket fortare med lite nya grejer att koncentrera sig på.

Hakim var här och busade en vända igår och hjälpte till med tvätten och sådär. Varför göra saker själv när man kan få andra att göra det åt en? Nej då, han tittade mest på, men det var ju trevligt med sällskap åtminstone. Godiset glömde han kvar också, så det är slut nu. Sorry Hakim. Annars var nog gårdagens snyggaste när han inte mindes att vi hade haft en snubbe boende i vårt vardagsrum i Eksjö i cirka ett halvår. Det tog gott och väl en kvart för mig att förklara hur han såg ut, betedde sig och sådär för att det skulle gå upp ett ljus för Hakim.

Imorgon har man sovmorgon också. Behöver inte gå upp förrän runt åtta! Det är ju helt underbart. Synd bara att man inte får pengar för icke-jobbad tid, men måste man knäcka nacke och grejer så måste man. Så om jag inte har skrivit på ett par dagar så ligger jag nog tre meter under jord med bruten nacke, bara så ni är införstådda med detta.

Leksand har börjat träningsspela nu också. Seger mot CSKA Moskva i premiären följt av en förlust mot danska Herning. Vad ska man säga om det då? Träningsmatcher är ju träningsmatcher även om det alltid är roligast att vinna. Är för övrigt rätt ovant att se Prestberg i en LIF-tröja. Har bara sett foton på det hittills och jag undrar hur det kommer kännas att se det live. Troligtvis jävligt bra. Hägglund producerar en hel del hittills också, han har precis målat mot Ålborg ser jag. Ledning 2-0 efter första perioden där.

Sist men inte minst. Jag kan väl inte hjälpa att Val Kilmer låter jävligt omanligt? Fast han spelar Batman bättre än Bale. Men Bale spelar Bruce Wayne mycket bättre. Ett samarbete de två emellan till nästa film vore ju alla tiders. Kom igen nu Warner Bros, fixa det!

Imorgon är det fredag, fredagar är bra, för då får man oftast träffa Pernilla. Visst är jag lite cheesy, men jävlar vilken kvinna jag har hittat barn. Är ni inte avundsjuka så borde ni fan vara det. Det enda negativa är ju musiksmaken, men med lite gott uppfostringsarbete från min sida ska den nog gå att ändra på. Punkt.

Väs - Kalsippfrälserskan

Broken wings

Om lite drygt en månad släpper Evergrey nytt album. Torn heter det och det har redan släppts lite smakprov, och jag måste säga att det låter lovande. Hoppas de hittar tillbaks till sitt gamla sound så det inte låter som Monday Morning Apocalypse. Snart ska jag förhandsboka, snart.

Fick ett litet klagomål av min flickvän, hon påstår att jag aldrig skriver något om henne. So here goes. I söndags piper det till i min mobil, och hon är närmast telefonen så hon börjar läsa högt.. och jodå, där står det att morsan har fixat hennes inflyttningspresent nu, och vad roligare är så står det även vad för present det är. Överraskningar verkar inte stå högst på Pernillas lista av saker hon tycker om direkt. Höhö.

För att svara på legos fråga angående fernet. Det var inte gott. Inte någonstans tyvärr. Ruskigt konstig eftersmak. Men min granne lärde sig tycka om det efter ett par järn, så jag kanske inte är sämre jag.

Evergrey - Broken Wings

Bland korvar och kossor

Dalarna över helgen var det. Fullbokat på tåget hem på söndagen var det. Arg chef imorgon blir det. Troligtvis. Men inte fan kan man teleportera sig hem när det är fullt på alla tåg från både Falun och Leksand hem till Falköping? Nja, det är jag tveksam till. Inte nog med det, jag måste även vara hos kiropraktorn på fredag kl 08.30. Det vet inte chefen om ännu. Jag gör mig jävligt populär nu.

Missade Liptones i lördags, jävligt surt faktiskt. Och Hakim är hemma och hälsar på också. Ska försöka få med honom till Tidaholm på lördag när det är Kräftans Dag, men han åker nog redan på fredagen tyvärr. Typiskt. Får klämma in nåt i veckan hoppas jag.

Nu är det nog dags att hoppa i säng och läsa en vända innan man däckar av tror jag. Dubbelgångaren av Frederick Forsyth. Hittills är den rätt bra måste jag säga.

The Liptones - Girl For Tonight

Tvi vale

Usch. Jag är så less. Less på mitt jobb framförallt, men även på min jävla lägenhet och på Falköping, och Tidaholm och allt häromkring. Jag vill härifrån. Fort! Jag vill börja plugga på den där underbara utbildningen jag hittade som verkar passa mig som handen i handsken. Sen att den ligger i Göteborg gör ju inte saken sämre direkt, även om Pernilla inte kommer vilja flytta ihop med mig. Om jag inte kommer in där så har jag bestämt mig för att säsonga i alperna. Som vad bryr jag mig inte om, jag kan diska om det är så. Jag behöver ett miljöombyte för att inte bli galen.

Queen - I'm Going Slightly Mad

Melodi




Evergrey - Waking Up Blind

Om att förstöra en upplevelse

Asper ringde mig för ett par timmar sen och bad mig kolla upp när Håkan Hellström spelar i Mariestad idag. Det är fjärde gången på mindre än två månader som han kikar på honom om han nu valde att åka dit. Är inte det att förstöra hela grejen? Diskuterade det här med Pernilla förrut och hon tyckte också att om man kan mellansnacken utantill, då är det fan inget kul längre. Det räcker väl att se en artist en eller max två gånger per sommar? Och varför se på honom idag när de såg honom i fredags? Fast å andra sidan kanske jag inte hade backat om det hade gällt Danko Jones heller. Fast jag tror nog att fyra gånger ändå är overkill alltså.

Var inställd på lite lattjo lajban igår, men det var väldigt avslaget på kalaset. Vi kom dit halv åtta och åkte hem halv elva ungefär. Tyst som i graven var det mestadels också. Inget kul. Dock gott med Limoncello. Men på torsdag blir det kul, då ska jag hjälpa Pernilla att hiva in sängar och grejer i hennes lya i Göteborg. Wicked!

Mustasch - 6:36

Man kan ha kul utan vodka



Vad som såg ut att bli en supertrist och allmänt genomrutten helg blev, iallafall igår, ett riktigt fylleslag. Jag blev fullast av alla! Det började med att jag och DJ åkte till Baskarp och badade. Där hann jag med ett par tre öl eller fyra. DJ var skitarg för att han var tvungen att köra och inte fick några öl. Han blev faktiskt så arg att en mutter på framhjulet gick av och for åt helvete, så vi fick ringa min frisör och hennes karl så de kom med ett fälgkors. Sen var det smooth sailing hem till Falköping igen. Då ringde vi till Persson så han fick komma förbi med Maria och dricka sig lika apraka som jag var. Skithärlig kväll faktiskt. Det rök ljus rom, mörk rom, tequila, jäger, fernet, gin och en massa bira. Tror även att det var lite fler folk här sen, men mitt minne har en förmåga att svika mig när jag är för full.

Idag ska jag minsann åka på kalas trots att jag inte ville det från början, men det kan nog bli trevligt tror jag minsann. Ska bli spännande att spana in poolen de har grävt i sin trädgård. Men först ett glas cola.

Hell n' Diesel - You Shook Me

RSS 2.0