Sailing is a blowjob

image2

Precis. En gång fick jag en vindpust i håret. Tyvärr har mitt Photoshop valt att däcka så jag kan inte visa er hur söt jag var då, för bilden måste förminskas. En viss skara utvalda har sett fotografiet och de är nog nöjda och glada.

Jag ska på Peace & Love festivalen i sommar. Jag har aldrig varit på festival. Är det roligt? Jag tycker det mest verkar farligt, skabbigt och fullt av fjortonåringar som tjatat sönder stämbanden för att föräldrarna ska låta dem sova på campingen istället för att vara hemma 22.30. Jag lär känna mig som en farfar där bortigenom tror jag. Nu är allt jag väntar på att de ska presentera Danko Jones som sista bokningen. De kan ju även flytta dit West Coast Riot från Göteborg. Då skulle jag må bra. Fast vem fan vill se på banden egentligen? Jag ska bara sitta utanför mitt tält i en gungstol, med gråsprängt skägg och röka pipa och smutta på brännvin.

På fredag är det Nordman i Tidaholm. Är inte speciellt sugen på det faktiskt, bara på förfest ifall det är bra väder. 200 spänn för att kolla på en föredetting som inte ens är bra känns sådär faktiskt. Vi får väl se vad som händer. På lördag ska Asper vara DJ på bryggeriet i Tidaholm. Den kvällen vankas det manliga strippor. Coincidence? I think not. Hursomhelst får vi grabbar komma in efter 23, så jag får väl släppa iväg Pernilla dit runt 21-tiden så hon kan dregla lite. Då kan jag göra saker som inte hon får veta om, fniss fniss. Men nu jävlar ska jag fortsätta tvätta!

Fu Manchu - Thinkin' Out Loud

Sommar!

Det blir fan inte mer sommar än den här låten. Man blir på jävligt bra humör av den också.



Alpha Blondy - Sweet Fanta Diallo

Weird beard

Det här har varit en underlig dag. Som började redan när klockan ringde tjugo i sex och jag inte hade fått en blund i ögonen. Jag var deppigast i världen, ungefär. Gick runt med mord i sinne på jobbet (nåja), var jävligt bitter och besviken på mig själv. Klockan halv fyra kom Anders och pratade med mig i 10 minuter typ. Efter det var jag hur jävla glad som helst, och jag kan verkligen inte begripa varför. Jag kan heller inte begripa varför jag betedde mig som en idiot igår över något som absolut inte spelar någon som helst roll. Jag kan inte begripa varför jag var deppig. Jag kunde inte begripa att jag överhuvudtaget varit nere. Nu känns allt så jävla bra, helt suveränt.

Tack Anders för att du är tillbaka från sjukskrivningen så man kan skratta lite på jobbet igen. Tack alla mina kära vänner som ställer upp och dricker en pilsner med mig när jag är sugen. Tack Pernilla för att du älskar mig och står ut med mitt underliga humör.

Nu är allt som fattas en överraskning imorgon. Då vore livet nästintill fulländat.

Kom på en sak förresten, för alla er som tycker att Björn Gustavsson/Gustafsson/whatever var rolig i Eurovision-finalen (det var han inte). Det tyckte inte engelsmännen iallafall.

Snubbe 1: -You see Sweden's spokesperson? He was a bumbling wanker lol. Not the most qualified for the job I don't think.
Snubbe 2: -Haha forgot about that. He didn't have a scoobie do!
Snubbe 1: -I know. He was nervous, mumbling, and tried to make a joke which fell on it's arse! I was expecting a blonde stunner for Sweden's votes lol.

Där har ni det, svart på vitt, han var inte rolig i helgen. Inte ett dugg.

Dozer - Feelgood Formula

Smidig

Jag är så jävla smidig jämt. Ibland undrar jag fan vad det är som är fel på mig. Blä.

Randy - We're All Fucked Up More Or Less

Det är över nu

Javisst är det så, iallafall för den här gången. Helgen är slut, och jävlar i satan vad drygt det är. Även om själva utgångsfasen i helgen som var sög riktigt ordentligt så är det ju iallafall skönt att vara ledig.

Uppåt i landet har de för övrigt ingen riktig kebab, vad är det med de där strimlorna egentligen? Har kebabmakarna på andra sidan göta kanal supit till och felinställt kebabkniven? Frågorna hopar sig! Tacka vet jag hederlig Falköpings/Tidaholms-kebab. Mumma.

Utöver kebaben så har jag druckit öl också, där uppe. Det var kallt på fredagens förfest. Faktiskt så kallt så att vi gick in till slut. Sen gick vi ut igen, till O'Learys. Det var inte speciellt kul. Skittråkigt rentav. Lördagens förfest var faktiskt ännu trevligare, trots att vi var färre folk. Damerna i sällskapet skulle givetvis kika på omröstningen i melodifestivalen, eller eurovision song contest om vi nu ska vara internationella vilket vi givetvis måste vara. När alla hade tröttnat och ville gå vidare för att sveriges chanser var som bortblåsta vägrade Gunilla/Pernilla att följa med. Argumentet var att sverige fortfarande hade chansen att vinna. Vi andra förstod dock på en gång att hon bara ville stanna för att få kika på han Björn som levererade våra röster, men vi lät henne tro att vi trodde henne. Det blir liksom bäst så. Varför vi sedan hamnade på Harrys har jag inte den blekaste aning om, eftersom vissa tydligen är otroligt anti-Harrys. Men in försvann vi iallafall, och det var helt jävla smockfullt, så vi knallade ut igen efter en liten stund. På väg hem i nattbussen hade det hänt en olycka utanför Bjurs, så bussen fick snällt vänta i 40 minuter cirkus, jätteroligt.

Nu ska jag fundera, fundera massvis. Och kanske käka lite hårdrockssoppa.

Dead Kennedys - Too Drunk To Fuck

Inte det nej..

Jag blir så matt, så fruktansvärt jävla matt. Här trodde jag att jag skulle få vara ledig imorgon så jag kunde åka till dalarna idag. Blev det så? Tro fan att det inte blev. När jag frågade om det var lugnt att jag var ledig imorgon (jag har fan över 60 timmar att ta ut i betald ledighet, som inte är semester), då hade min chef fått order från högre ort att under inga omständigheter bevilja ledighet. Vad fan är det frågan om? Vi jobbar ju för helvete på helger, utan något som helst tillägg till vår vanliga, usla, lön. När man snällt frågar om tillägg säger cheferna att "Nej det är ju inte så att vi beordrar er att jobba, men om den här ordern som kom in idag inte är iväg på måndag så är det ju kanske ni som står där utan jobb sen".

Jaha? Vad fan ska man göra då? Skita i att jobba helg och bli arbetslös? Så jävla uselt av dem, och att sedan inte bevilja ledighet som jag har rätt till. Det, mina vänner, det gör mig förbannad.

Bad Religion - Recipe For Hate

Dricka sprit och hålla käften

Jaha, då kanske man får ledigt på fredag. Det vore ju så jävla härligt. Isåfall åker jag upp till dalarna redan imorgon troligtvis, såvida vår tredje man inte bestämt sig för att slå följe nu igen. Sugen på att dricka sprit är jag inte, inte heller på att vistas utomhus bland massa onyktert folk. Undrar vad som är fel med mig. Tyvärr har jag inget val, det är bara att nicka snällt som vanligt och försöka se glad ut. Jag kommer nog sluta ungefär såhär..

image1

Det har en tendens att bli så, när jag inte är ölsugen. Att jag råkar få i mig en eller ett par pilsner för mycket. Anledningen är enkel, det blir säkert mycket roligare, bara jag dricker en enda öl till! Och så vidare, och så vidare, i all oändlighet.

Har gått runt och funderat hela dagen på nån låt på svenska som jag tycker är bra, men det finns ingen. Inte en enda. Svensk rap/hip-hop suger, pop likaså. Rock på svenska? Finns det? Kent räknar jag till pop, även om folk kallar de "Sveriges största rockband genom tiderna". Rock eller pop, de suger något oerhört. Black metal spelar det ju ingen roll ens vilket språk de sjunger/skriker på, ingen fattar någonsin något ändå.

Då skålar vi och hoppas på en trevlig helg och en ledig fredag då. Salut!

Lagwagon - Beer Goggles

En ruskigt bra låt

Ja det är precis vad det är, en otroligt skön melodi.



Stone Sour - Through Glass

Årets festival!

Jag såg en sak i lördags i Göteborg. En affisch för en festival. Vilken jävla festival sen! Det är ju bara bunta ihop mina främsta favoritband sedan högstadietiden och kasta av dem i Göteborg på samma scen, samma dag. NOFX, Bad Religion, Lagwagon, Millencolin, Flogging Molly och No Fun At All. Det är helt sjukt, sanna mina ord. Det är bara Rancid som fattas där ungefär. Det som kan betecknas lite som nageln i ögat är att jag redan är bortlovad till Peace & Love. Fattar ni vilken chans jag missar nu? Men har man lovat så har man. Jag är en man, eller kille, som håller sitt ord.

När vi nu ändå är inne på musik. Den som vill och känner sig manad får gärna inhandla dessa skivor till mig:
Danko Jones - Born A Lion, Danko Jones - We Sweat Blood, No Use For A Name - Hard Rock Bottom, Strung Out - Blackhawks Over Los Angeles, Millencolin - Pennybridge Pioneers och Rancid - ...And Out Come The Wolves.
Tack och bock på förhand!

Såg förresten att Leksand förlängde med Ric Jackman också, det tackar vi för. Värvningen av David Bornhammar gjorde mig inte speciellt lycklig. Hoppas han blir bra till slut.

Såg ni förresten vilka band jag missar för att jag ska på en annan festival samtidigt? Gjorde ni det?! Livet hånskrattar mig i ansiktet. Bara en sån sak som att missa NOFX. Herrejesus. Och jag trodde inte ens att No Fun At All existerade längre. Jag vill hem..

No Fun At All - Celestial Q&A

Mitt tilltänkta bloggnamn..

..var upptaget. Upptaget! Vem skulle vilja ha det namnet till sin blogg? Jag blir upprörd. Fast visst är väl Chun Chun Fu ganska charmigt också? Det är ju hursomhelst inget att göra åt nu, det är bara att bita i det sura äpplet och köra vidare.

För er som inte vet vem jag är så kan jag väl avslöja så mycket som att jag är tjugo någonting, bosatt i Falköping och har ett förnamn, samt ett efternamn. Men eftersom jag har hört att tilltänkta arbetsgivare sitter och smygsurfar efter bloggar för att få veta vad för lik man har i garderoben så väljer jag att knipa igen. Jag skulle troligtvis bli utan jobb för resten av livet annars. Kanske inte, men man kan ju aldrig vara nog försiktig som min mormor har lärt mig. Därför kommer alla publicerade bilder att cencureras, förstås, samt att namn kommer fingeras.

Jag har förresten ett litet tillkännagivande också, jag kommer att kapa lite prylar av andra, bland annat min flickvän. Läser du det här, så förlåt, men att avsluta varje inlägg med en liten melodi är faktiskt en ganska tilltalande idé, speciellt som det jag lyssnar på faktiskt är musik till skillnad från vad det nu är för ljud du vanhelgar dina öron med.

I helgen har kommit till insikt om många saker. Jag behöver skaffa mig en bättre mage, fort. White russian kan med fördel användas som kroppslotion. Rosa slipsar är inget att hänga i julgranen. Ja, jag var tvungen att köpa en ändå. Vad är grejen med det förresten? Måste man matcha sin partner när man går på bröllop? Det har jag aldrig hört talas om? Det måste ju bara vara rent hittepå för att försöka kränga på mig en rosa slips helt enkelt. Suck, men vad gör man inte för att få vara med då det vankas älskog.

Nej nu ska jag gå och knäcka rätt på kotor i nacke och rygg. Dagens shape blir trekant.
Hallelujah!

Fenix TX - Threesome

RSS 2.0