Det är över nu

Javisst är det så, iallafall för den här gången. Helgen är slut, och jävlar i satan vad drygt det är. Även om själva utgångsfasen i helgen som var sög riktigt ordentligt så är det ju iallafall skönt att vara ledig.

Uppåt i landet har de för övrigt ingen riktig kebab, vad är det med de där strimlorna egentligen? Har kebabmakarna på andra sidan göta kanal supit till och felinställt kebabkniven? Frågorna hopar sig! Tacka vet jag hederlig Falköpings/Tidaholms-kebab. Mumma.

Utöver kebaben så har jag druckit öl också, där uppe. Det var kallt på fredagens förfest. Faktiskt så kallt så att vi gick in till slut. Sen gick vi ut igen, till O'Learys. Det var inte speciellt kul. Skittråkigt rentav. Lördagens förfest var faktiskt ännu trevligare, trots att vi var färre folk. Damerna i sällskapet skulle givetvis kika på omröstningen i melodifestivalen, eller eurovision song contest om vi nu ska vara internationella vilket vi givetvis måste vara. När alla hade tröttnat och ville gå vidare för att sveriges chanser var som bortblåsta vägrade Gunilla/Pernilla att följa med. Argumentet var att sverige fortfarande hade chansen att vinna. Vi andra förstod dock på en gång att hon bara ville stanna för att få kika på han Björn som levererade våra röster, men vi lät henne tro att vi trodde henne. Det blir liksom bäst så. Varför vi sedan hamnade på Harrys har jag inte den blekaste aning om, eftersom vissa tydligen är otroligt anti-Harrys. Men in försvann vi iallafall, och det var helt jävla smockfullt, så vi knallade ut igen efter en liten stund. På väg hem i nattbussen hade det hänt en olycka utanför Bjurs, så bussen fick snällt vänta i 40 minuter cirkus, jätteroligt.

Nu ska jag fundera, fundera massvis. Och kanske käka lite hårdrockssoppa.

Dead Kennedys - Too Drunk To Fuck

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0