Midsommar?

Vad händer på midsommarafton? Jag och Pernilla ska på bröllop dagen efter och måste vara hyfsat fräscha. Valmöjligheterna är obegränsade! Vi kan.. eh.. sitta och dricka öl i Sågmyra, vi kan åka till Falun och göra massa jätteroliga saker, inte. Om vi skulle få för oss att göra något annat så är det en omöjlighet eftersom vi inte kommer hem på något vis. Nattrafiken för bussar är inte vad den borde vara, och ingen är fyllechaffis en midsommarafton. Det blir väl jordgubbar och snutta kudde för vår del kan man väl bara anta. Asper och Balle och dem ska nog till Leksand, men då slaggar de i tält/husbil där, och det kan inte vi göra eftersom vi ska iväg från Sågmyra 11.30 dagen efter. Phew. Livet är inte lätt alla gånger.

Imorgon ska jag till doktorn igen! Wohey! Håll tummarna för att jag får min jävla sjukskrivning nån gång så jag överlever augusti också. Det är rätt tråkigt att inte jobba faktiskt. Jag var ju arbetslös ett par tre månader där ett tag för några år sedan. Undrar hur fan jag stod ut egentligen. Fy fan vad vidrigt trång lägenheten känns efter ett par dagar bara. Speciellt nu när Pernilla åkt hem. Men på torsdag smäller det ju och jag far uppåt i ett par veckor iallafall.

Asper ska slagga här imorgon. Firmafest med Arkivator. Tur farsan snodde med sig min extranyckel.. så jag måste alltså vakna när han ringer och knalla upp och släppa in honom, full som en alika. Nåja det ska nog gå bra det också får jag hoppas. Han har ju åtminstone med sig en mörk och en ljus Captain Morgan åt mig den lille busen.

Danzig - Devil's Plaything

Helgen är över

Men jag är fortfarande hemma. Någonting är så fel, så fel. Jag vill få reda på vad det är. Fick åka ambulans till KSS i fredags natt, Pernilla ringde när mitt hjärta slog 200 slag i minuten och jag inte gick att få kontakt med. Jippi. Men jag fick iallafall en läkare som hette Fotis. Det var fräsigt. De hittar fortfarande inte felet på mig dock. Underligt det där. Sjukskrivning då? Icke. De hittar ju inget, då kan de ju inte sjukskriva mig. Ähum. Nej just det, imorgon ska jag ringa och kräva att jag blir sjukskriven till jag får svaren på alla mina blodprov de snodde, för jag kan fan inte jobba med sån yrsel jag besitter.

Vi fick iallafall komma hem vid fem på lördagsmorgonen iallafall. Efter ett par timmar i the sack så hoppade vi på tåget till Göteborg. Jag hittade mina dojor till slut, hoppas bara att de funkar till resten. Jag orkar inte prova alltsammans en gång till bara för att jag har köpt ett par nya skor till bröllopet. Överskattat, right? Sen letade vi ihjäl oss efter en pub som sände fotbollen, som inte var överfull. Avenyn var knökad så det funkade inte heller. Vi kom precis när Sverige satte 1-1, och gick sekunder innan Spanien gjorde 2-1. Life's hard, eller nåt. Jag orkar inte bry mig om fotbollen speciellt mycket faktiskt. Tacka vet jag hockey, det är en sport för karlar det!

På torsdag försvinner jag från byn i två och en halv vecka ungefär. Midsommar, Bröllop, Peace & Love och Sicilien. Jag hoppas verkligen att Pernilla har en fungerande tvättmaskin, annars blir det aviga kalsonger i slutet där någonstans. Vadfan ska jag ha med mig för skit då? Allt lär ju se ut som fan ändå efter man haft det på en tältcamping. Rädda mig, någon? Hotell? En säng? Vadsomhelst!

Long Beach Dub Allstars - Every Mothers Dream

Skräp

Idag är ingen bra dag, rörig som få i huvudet. Sen att man fått en kur på 12 tabletter om dagen mot min kära allergi gör en väl inte gladare direkt. Nåja, vi får väl se vad som händer och sker. Nu lär jag försöka sysselsätta mig med något.

Förresten, Eric Johansson till Leksand är ju faktiskt rätt skönt. Speciellt som vi just förlorat Gabbe Karlsson. Fick tag i mitt nya pass idag också, det gäller inte lika länge som mitt gamla pass skulle ha gjort. Underligt det där.

Hermano - Is This OK?

Halvkass video, skön melodi



Goldfinger - Counting The Days

Nailed to pain



Jag gillar nålar tror jag, undermedvetet. Eller så gillar någon högre makt att jag blir stucken med nålar en stup i kvarten. Fick lämna blodprov idag så de äntligen kan ta reda på vad i hela världen det är jag är allergisk mot. Eftersom en kortisonspruta rätt upp i vänsterskinkan inte hjälpte så får man väl hoppas att de hör av sig med nåt spännande besked.

Idag hoppar Sverige in i EM också ja, tror det blir förlust med 2-1 faktiskt. Tyvärr gör Henke vårt enda mål på nån sorglig retur eller något så han bara har öppet mål och en enkel bredsida, och sedan kommer han givetvis bli hyllad som vår bäste spelare på plan trots att det var det enda han gjorde. Stod på rätt plats och fick bollen på foten. Gratulerar Henke! Jag tror jag har lyssnat lite för mycket på Asper när det gäller det där, men det stämmer fanimej. Vi kikade på en match med Helsingborg för ett tag sedan, och Henke gjorde inget annat än att slå bort bollar och felpass hela tiden. Medias omdöme efter matchen? Världsklass! Det är absurt.

Mattias och Marcus kommer hit och kikar på matchen med mig. Nu har jag iallafall diskat och skurat av borden, bara dammsugning kvar då antar jag. Undrar vad man ska käka till matchen ikväll. Lär väl sluta med en pizza kan jag väl anta.

Oh, jag hämtade för övrigt ut det nya batteriet till min kamera idag också. Det fattas bara att det inte passar eller av någon annan anledning inte fungerar, det skulle ju vara mumma såhär inför Midsommar, bröllop, Peace & Love och Sicilien. Borde nog kanske testa om det funkar snart. När jag orkar.

Heja Sverige! (Fast inte Henke)

No Use For A Name - I Want To Be Wrong

Minigolfmästaren!

Baren i garaget blev en succé, såklart. Gin & tonic var favoriten för kvällen. Michael var nog rätt nöjd och glad med kvällen, jag också, för jag slapp vara med och plocka isär det där jävla tältet. Det tog oss fem timmar att sätta upp det och troligtvis tog det ett par tre timmar att plocka ner det igen.

Igår var jag, Mattias, David och Marcus roddare på nån rock-festival. Det var väl spännande antar jag, eller inte. Jag spöade samtliga herrar på minigolf åtminstone. Jag tycker fan att det är skamligt att de ens har kvar de där skräpbanorna i Plantis. De borde fan rivas.

Idag har jag mest ont i magen, men det får man leva med. Funderar på om man ska hyra in nån som har lust att dammsuga. För det har inte jag konstigt nog.

Och förresten, alla utmaningar om titeln minigolfmästaren undanbedes.

Godsmack - Straight Out Of Line

Man eller mus?

Nu är jag helgledig, det är busigt. Tidaholm nästa. Ska försöka tvinga med mig någon att bada en vända tror jag bestämt.

Såg igår att Lillasyster spelar samtidigt som Håkan Hellström på Peace & Love. Inte för att jag bryr mig om att de ligger parallellt med varann, men herr Asper måste minsann upp till bevis nu. Är han man, eller är han mus? Jag tippar på att han knallar på Håkan bara för att jävlas med mig så jag får stå ensam på Lillasyster, men det rör mig inte så mycket faktiskt.

Nu ska det bäras ut öl till bilen.

Lillasyster - Nu Har Jag Fått Nog

Flaming Moe

image3

På fredag ska jag servera sprit på ett 50-årskalas. Jag undrar om jag ska brassa på så att de däckar så fort som möjligt, eller bara servera slödryck för att se hur många som blir "fulla" av det. Det tåls att fundera på. Jag är nog lite för feg för att sätta någon av dessa planer i verket dock, så det blir säkert vanliga, tråkiga groggar.

På lördag skulle jag umgås, och gå på mösseberg och andra spännande saker. Men det sket sig tyvärr. Vad ska jag nu hitta på? Hm. Det tåls också att fundera på. Fick ju tillbaka mer skatt än jag trodde så jag får väl bränna lite cash. Låter som en bra plan. Ölprovning i trädgården någon? Jag bjuder inte.

Nu är det fest några hus bort, så inte kan man sova med fönstret öppet för att lindra värmeslaget heller. Ser ut att vara studentfest med toga-tema. Jävla as.
Godnatt!

Adhesive - Happy End Guarantee

Värme

Det är varmt. Man smälter nästan bort. Orken är väck.
Adjö så länge.

Rancid - Red Hot Moon

Oh joy

Jag mördade mitt modem i fredags, inte med flit dock, så det kanske bara var dråp. Nu har jag ordnat ett nytt. Mycket nöje! Djävulskt varmt har det varit den här helgen iallafall, det är bra, även om ölen blir ljummen alldeles för fort. Det dracks en del pilsner utanför mitt fönster i fredags med massa bra folk. Dagen efter hade polisen smällt upp en knallrosa skylt på lyktstolpen vi satt vid. Det står "I det här området säljs alkohol till 14-åringar". Eller något sånt. Undrade vad i helvete de hade satt en sån vid mitt fönster för, men kom senare fram till att det satt visst sådana i hela stan.

Pernilla drack vodka igår. Det var också roligt. Hon delade en grogg med Balle, och när han inte ville ha sin sista del så blev han nerbrottad av min starka flickvän och itvingad det sista drickat. Han har mage att skylla på att han lade sig ner med flit. Det är lögn, och det vet vi allihop. Sen på natten när vi hade knallat hem till min mor och lagt oss så fick Pernilla för sig att hon inte tyckte om mitt täcke, så hon tog till extrema metoder för att få det ur huset. Enough said.

Jag undrar hur DJ kan ha sån jävla otur hela tiden. Fast rätt roligt är det för oss andra iallafall. Hans bil pajade halvvägs till Tidaholm igår. Idag missade han bussen hem. Gud vad härligt.

Förresten så har vi bokat resa till Sicilien också. Fy fan vad skönt.

Pantera - Fucking Hostile

RSS 2.0